FEDERER SE KONAČNO OGLASIO: Samo spomenuo Novaka

Konačno se oglasio.

Legendarni teniser Rodžer Federer nije čestitao Novaku Đokoviću osvajanje US Opena na društvenim mrežama iako su navijači dugo čekali da to uradi.

 


Sada se nalazi na Lejver Kupu gde je u intervjuu za „Eurosport“ konačno i spomenuo Srbina.

„Sa muške strane, proživljavamo neke sjajne momente. Novak je ponovo ispisao istoriju, Alkaraz osvojio Vimbldon, Medvedev igrao sjajno u Njujorku. Postoji dosta mladih igrača koji tek dolaze, protiv kojih ja uopšte nisam igrao, Rune, Siner, Alkaras. Nažalost, nisam mogao da igram protiv svih njih. Njihova budućnost je svetla. Igra će nastaviti da se razvija i dobra stvar je da uživam gledajući je i prateći rezultate“, rekao je Federer.

 


Zatim je pričao i o ženskom tenisu.

„Tenisu trenutno ide dobro. Pogledajte Koko Gof i šta je uradila na US Openu. To je bilo veoma specijalno i jedinstveno. Ona je neverovatna.“

Govorio je i o tome kako provodi vreme u penziji.

„Mislio sam da kada prestanem da igram neću imati šta da radim. Nije tako. I dalje sam veoma zauzet sa svim svojim partnerima, takođe putujem puno sa fondacijom. Bio sam u Africi po prvu put, u Lesotu sa porodicom“, istakao je Federer kojem je cilj da što više dece u tom području ide u školu“, dodao je Federer.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "FEDERER SE KONAČNO OGLASIO: Samo spomenuo Novaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*