SPOMENUO I SUDIJE: Duljaj se oglasio pred gostovanje Vojvodini!

FOTO: FK Partizan

Trener fudbalera Patizana Igor Duljaj govorio je pred meč drugog kola Superlige protiv Vojvodine.

Crno-beli u nedelju od 19 sati gostuju u Novom Sadu, posle remija sa TSC-om (3:3) na startu sezone.

 


„U poslednjih nekoliko godina imamo te prve četiri utakmice koje su izuzetno teške, ali moramo da igramo protiv svakog protivnika koji se nalazi u Superligi. Prvo kolo je bio TSC, sledi utakmica protiv Vojvodine. Ne sme to da nas zavara što su igrali utakmicu u četvrtak. Većina njih nije igrala nekoliko dana pre toga. Najvažnije je kako ćemo da izađemo i ako budemo imali pristup kao u Bačkoj Topoli, možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Imamo podlogu za to, jer su momci stvarno dali sve od sebe. Dali smo tri gola, imali smo šansi, najvažnije je da se ulazi u šanse. Sve u svemu, mislim da će biti dobra utakmica. Moram da napomenem da ovo ne bismo postigli da nije bilo podrške navijača i ovom prilikom ih pozivam da nam pomognu. Sada imamo i osećamo njihovu podršku koja mislim da će biti sve veća“, rekao je Duljaj.

Novosađani ovaj duel sa Partizanom dočekuju posle tri poraza na startu sezone – dva od Apoela, kojima su eliminisani iz Evrope, i jednog od Zvezde na startu domaćeg šampionata, a trener Partizana upitan je da li će rival zbog toga imati dodatnu motivaciju.

„Uvek kada se igra protiv Partizana ima tu motiv više. Kolega Batak zna da motiviše tim, posebno kada igra kod kuće protiv Partizana. Imaju dosta dobrih igrača u sastavu. Tim je napustilo par igrača, imaju igrača koji su fantastični. Meni se najviše dopada Čumić, opasni su u kontrama. Kada se izgubi lopta, odmah se traži on. Opasan je po protivnički tim“.

Duljaj je rekao da se nada dobroj podršci u Novom Sadu, ali i kvalitetnom meču.

„Želim da sudije sutra budu u poslednjem planu, da bude dobra atmosfera, da dele pravdu, što je jako važno i za nas i za protivnika. Svako greši, greše i oni, samo da to nije zlonamerno. Ljudi smo, imamo pravo da grešimo sve dok to ne narušava interes fudbala. Veoma je važna podrška. Osećam kao da imamo neki štit ispred sebe, a to su navijači. Nemam potrebu da se nekome dodvoravam, izgubiću tako sebe, a onda i druge. Partizan je najvažniji. Oseća se pozitivna energija kada su navijači u pitanju i znam da će ih biti puno sutra u Novom Sadu. To će biti potrebno meni, a posebno igračima. Rekao sam igračima da će uvek imati podršku od navijača“.

Partizan posle Vojvodine putuje u Azerbejdžan gde će igrati protiv Sabaha.

 


„Veoma važan je meč protiv Vojvodine, ali i sledeći. Vojvodina je prva i najvažnija. Može biti i prekretnica da vidimo gde smo, da nastavimo u ritmu, da budemo bolji. Ovaj tim će biti bolji i bolji. Postoji osnova i baza za to. Milion puta ću to da ponovim, samo uz podršku navijača“, poručio je Duljaj.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "SPOMENUO I SUDIJE: Duljaj se oglasio pred gostovanje Vojvodini!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*