POČELA PRODAJA KARATA ZA DERBI: Partizan saopštio cene

derbi-partizan-crvena-zvezda

Crno-beli su domaćini, a biće zanimljivo videti koliko će se njihovih navijača pojaviti na meču.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage prvi put ove sezone u sredu od 19 sati na stadionu u Humskoj.

 


Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Partizana počela je u petak od 12 časova, ali samo onlajn na sajtu www.ticketline.rs uz mogućnost direktnog plaćanja online karticom i dobijanja PDF ulaznice na mejl.

Navijači Partizana od ponedeljka u radnom vremenu od 10 do 18 časova ulaznice mogu kupiti i direktno na prodajnom mestu „Ticketline Shop“ Novi Beograd (prizemlje TC Novi Mercator, Bulevar umetnosti 4).

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona FK Partizan počinje takođe u ponedeljak i odvijaće se u radnom vremenu od 10 do 18 časova a u sredu od 10 časova do početka utakmice.

Ulaznice se mogu rezervisati i na telefon 011/20-30-570 najkasnije do ponedeljka do 17 časova. Sve rezervacije u skladu sa uslovima kupovine biće važeće najdalje do utorka u 18h.

 


Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima FK Crvena zvezda počinje takođe u ponedeljak 25.09.2023. i to isključivo na blagajnama stadiona Rajko Mitić i odvijaće se u ponedeljak 25.09 i utorak 26.09. u radnom vremenu od 10 do 18 časova. Sektori namenjeni za navijače FK Crvena zvezda su sever i zapad bočno ulaz A.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš,) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument.

Sezonske ulaznica za FK Partizan važi za ovaj večiti derbi.

Cene karata:

jug i sever – 800 dinara

istok bočno – 1.200 dinara

istok centar – 1.500 dinara

zapad bočno – 1.500 dinara

zapad centar – 1.800 dinara

lože istok – 5.000 dinara

lože zapad – 10.000 dinara

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "POČELA PRODAJA KARATA ZA DERBI: Partizan saopštio cene"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*