ODLUČENO: Partizan se seli iz Arene, karata nema u prodaji!

FOTO; ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana će u ponedeljak, 15. maja, odigrati i svoj prvi meč u okviru četvrtfinala ABA lige, gde će im rival biti SC Derbi. Ovo je prvi meč za crno-bele u Jadranskoj ligi, pošto su prethodno bili zauzeti u Evroligi.

Ovaj meč će biti i poseban za Partizan, pošto će crno-beli morati da se presele u Pionir, što su već radili tokom sezone.

 


Oni su o tome obavestili navijače putem svog sajta, gde su istakli da nisu u mogućnosti da igraju u Beogradskoj areni, zbog zauzetosti, a u prilogu su ostavili i mapu, kako bi se navijači što lakše snašli sa svojim sezonskim ulaznicama.

Takođe, ulaznice za ovaj meč se neće prodavati.

Partizan Mozzart Bet u ponedeljak, 15. maja, počinje četvrtfinalnu seriju AdmiralBet ABA lige. Rival crno-belih je podgorički SC Derby a plasman u polufinale regionalne lige će ostvariti ekipa koja prva stigne do dve pobede.

Usled zauzetosti Štark arene, prva utakmica četvrtfinala AdmiralBet ABA lige će se igrati u hali „Aleksandar Nikolić“.

Za meč koji počinje 15.05. od 19 časova važiće samo sezonske ulaznice, a raspored sedenja će biti prema priloženoj mapi, kao što je to bio slučaj i na utakmicama protiv Borca i Mornara u tekućoj sezoni.

Ulazi u halu „Aleksandar Nikolić“ će biti otvoreni od 17:30.


BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "ODLUČENO: Partizan se seli iz Arene, karata nema u prodaji!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*