KONAČNO OTKRIVENO: Evo šta je sa Kulibalijem!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 14 sati gostuju Radničkom u Kragujevcu, u okviru 15. kola Superlige Srbije, a svoja očekivanja od tog meča izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević.

 Dobra ekipa, dosta su neugodni. Imaju par kvalitetnih igrača koji su na jako dobrom nivou Superlige Srbije. Zanimljiv im je sistem igre, imaju dosta rotacija u ofanzivi. Znamo njihove mane, ali ih poštujemo. Takođe, znamo da je atmosfera uvek domaćinski “vatrena“, ali biće i naših navijača u velikom broju. Očekujemo dobru utakmicu i maksimalno smo fokusirani na meč – rekao je Milojević.

On se potom osvrnuo i na nedavni poraz u Budimpešti od Ferencvaroša.


– Vreme je kratko, nemamo mnogo vremena za radovanje, a tako ni za “plakanje“. Nismo zadovoljni rezultatom. Ima puno segmenata igre u kojima smo bili zadovoljni, ali ta dva trenutka nepažnje su nas skupo koštala. Sa tog aspekta smo analizirali utakmicu i probaćemo to da ispravimo, da učimo na najteži način – na našim greškama. Atmosfera je dobra. Znamo da nam je prvenstvo najbitnije, najvažnija nam je sledeća utakmica, a to je Kragujevac. Ekipa koja je u dobroj formi, igra dosta moderno, tako da se spremamo za njih. Okrenuti smo jednoj dobroj predstavi i rezultatu u Kragujevcu.

Milojević je otkrio i ono što zanima mnoge Delije, šta se dešava sa Kalifom Kulibalijem.

– Kulibali je povređen. Imao je problema sa leđima, zbog toga nije bio u konkurenciji za Ferencvaroš. Videćemo kako je trenutno. Nismo imali prostora za mnogo treninga. Spreman je 50-50 za utakmicu, ali ne zato što nema mesta, već medicinski nije 100 posto spreman.

Dobio je na kraju Zvezdin trener i pitanje o predstojećem zimskom prelaznom roku.

– To je više pitanje za skauting službu i sportskog direktora. Znaju želje koje imam i to nije daleko od njihovih. Sagledavamo objektivno na kojim pozicijama nam trebaju igrači. Posedujemo veliku grupu fudbalera, a da bi bilo dolazaka mora da bude i odlazaka. Ne treba nam preobimna grupa gde imamo veliki broj neiskorišćenih igrača – podvukao je Milojević.

 


Be the first to comment on "KONAČNO OTKRIVENO: Evo šta je sa Kulibalijem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*