DULJAJ OPREZAN: Zabranio igračima da pričaju

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli u petak od 20 gostuju u Pančevu.

Fudbaleri Partizana u petak od 20 časova gostuju Železničaru iz Pančeva, a očekivanja od meča sa novajlijom u elitnom rangu u okviru osmog kola Superlige Srbije, izneo je šef stručnog štaba Igor Duljaj.

 


Teška utakmica nas očekuje, posebno što je to nov tim koji je ušao u Superligu. Svi ti klubovi imaju super motiv kada igraju protiv najvećih srpskih klubova kojima pripada i Partizan. Biće teško, jer nemaju šta da izgube, ima dosta igrača koji su bili u Partizanu, imaće motiv da pokažu šta znaju, što je legitimno – počeo je Duljaj.

 


Crno-beli su u prethodnoj rundi Superlige savladali Radnik iz Surdulice posle preokreta 3:2 (0:2), što je bio slučaj i protiv Voždovca nešto ranije. U oba navrata pitanje pobednika rešeno je duboko u sudijskoj nadoknadi.Ja bih voleo da je to malo drugačije, ali i raduje zato što tim pokazuje da može da se vraća iz mrtvih i nijednog trenutka nije pokazao paniku i strah. Naprotiv, pokazali su želju, videlo se po njima da veruju u pobedu. Naravno, nećemo uvek moći da postižemo golove u poslednjim trenucima meča – kaže Duljaj i nastavlja u istom tonu:

Timovi koji dominiraju uvek će imati problem, a to je što ima dosta prostora za protivnika da ide na brzu kontru. Napravili su odličnu analizu i Surdulica i drugi protivnici, jer smo primali golove na identičan način, teško je da sve bude pod konac, trudićemo se da te greške u hodu ispravljamo.

Potom je govorio o zdravstvenom biltenu.

Izvešću najbolji tim za koji smatram da može da uzme tri boda. Uvek se dogode nepredviđene stvari. Moram da vidim u kakvom su stanju Baždar, Belić i Nikolić, žalili su se na lakše povrede – otkrio je Duljaj i zabrinuo navijače budući da je Belić ove sezone jedan od najboljih u timu.

Nakon gostovanja u Pančevu, Partizan pet dana kasnije u Humskoj dočekuje večitog rivala Crvenu zvezdu.

Znamo ko ima kod nas tri kartona i znam šta ova utakmica protiv Železničara može da donese, uopšte ne razmišljam o utakmici posle. U ovom trenutku svima je zabranjeno da pričaju o derbiju, ne interesuje me ko koliko ima kartona i da li će se povrediti. Nema kalkulacija. Lepo je što je Natho rekao da se nada podršci navijača u derbiju, ali sad ću im reći da razmišljaju samo o utakmici sa Železničarom – poručuje šef struke „parnog valjka“.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "DULJAJ OPREZAN: Zabranio igračima da pričaju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*