NEDOVIĆ: Trofej mi ne treba, pokazali smo igračima Partizana!

FOTO: KK Partizan/Emilija Jovanović

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović oglasio se po prvi put od kraja finalne serije ABA lige.

Njegova ekipa na kraju nije uspela da se vrati iz dva meča zaostatka, pa je tako Partizan poneo titulu regionalnog šampiona.

 


Nedović se ubrzo oglasio putem društvenih mreža, a naročito je u oči upala njegova poslednja rečenica.

„Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali ostaje žal zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili sa porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu, jer su bili bolji u utakmicama u Areni. Tužan sam, jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojima sam najviše uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponašamo u ovakvim situacijama – bez dobacivanja, bez provokacija, uvek pozdravili protivnika pre i nakon utakmice. Uvek ću se rado prisećati ove sezone. Hvala za svu ljubav koju ste mi pružili od mog povratka u našu Zvezdu i vidimo se“, napisao je Nedović i potom poentirao:

„Meni trofej stvarno ne treba.“

Nedović je odradio prvu godinu od potencijalne tri na koliko je potpisao ugovor. On je jedan od onih retkih od kojih se očekuje da i naredne sezone bude deo ekipe Duška Ivanovića.

 


Na početku drugog mandata na Malom Kalemegdanu je osvojio Kup Radivoja Koraća i KLS.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "NEDOVIĆ: Trofej mi ne treba, pokazali smo igračima Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*