TRISTAN VUKČEVIĆ NOVI SAIGRAČ DENIJA AVDIJE: Vašington je kao 42. pika na noćašnjem draftu izabrao momka koji je iste noći slavio ABA titulu sa Partizanom

Tristan Vukčević (20) je novo ime u rosteru Vašington Vizardsa koji su krenuli u gotovo totalni „ribilding“ tima i stvaranje neke nove hemije u timu.

Podsetimo, Vizardsi su prethodnih dana ostali bez najvećih zvezda tima, udarnih napadačkih opcija Bredlija Bila koji je trejdovan u Finiks Sanse (za Krisa Pola koji je potom trejdovan u Golden Stejt) i Kristapsa Porziginsa koji je završio u Boston Seltiksima.

 


Po stilu igre i gabaritima Vukčević na neki način predstavlja alternativu Letoncu u ekipi mada će, naravno, morati još da radi na sebi kako bi dostigao lestvicu koju je postavio Porzigins.

Ono što je sigurno, vreme radi za njega i na Tristanu je da opravda ukazano poverenje franšize iz prestonice SAD.

 


Vukčević će u Vašingtonu imati „srpsko“ društvo pošto će mu saigrač biti sin nekadašnjeg košarkaša Zvezde Zufera Avdije, reprezentativac Izraela Deni.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "TRISTAN VUKČEVIĆ NOVI SAIGRAČ DENIJA AVDIJE: Vašington je kao 42. pika na noćašnjem draftu izabrao momka koji je iste noći slavio ABA titulu sa Partizanom"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*