ZVEZDA OTPUTOVALA NA KIPAR: Ko sve nedostaje?

FOTO: KK Partizan/Emilija Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su jutros rano na Kipar gde ih u petak i subotu očekuju poslednje provere pred start nove sezone.

Crveno-beli putuju na ovaj turnir bez lakše povređenih Nejpira i Teodosića koji će biti spremni za početak sezone, ali jači za Tobija i Davidovca koji su se u ponedeljak priključili timu nakon kraćeg odmora zbog obaveza sa nacionalnim timovima.

 


Prvi meč na turniru crveno-beli igraju u petak od 18 sati protiv ekipe Makabija, dok će rival u subotu u terminu od 15.45 (ove godine protivnici su već poznati bez obzira na ishod prve utakmice sa Makabijem) biti ekipa Žalgirisa.

Pred ove dve jake provere, prvotimac Crvene zvezde Rokas Gedraitis kaže:

 


„Pre svega očekujem veliku borbu i jake utakmice na Kipru, na drugom mestu, to je dobra priprema za sezonu, posebno za nas “novajlije” da se upoznamo na terenu i uigramo. U svakom smislu, ovakav turnir je jako dobra stvar za ekipu. Optimistični smo”, rekao je Gedraitis, a ove nedelje na treninzima su i Tobi, Davidovac i oporavljeni Lazarević:

“Za sada sve izgleda dobro, naravno potrebno je vreme, jer su neki igrači došli ranije, neki se priključili kasnije, ali imamo dovoljno vremena do početka sezone da se pripremimo i ovakve provere nam pomažu u tome“.

Ekipa se vraća za Beograd već u nedelju. Kompletan tim i stručni štab očekuju i obaveze oko Media Day Evrolige koji je na programu u utorak u hali Aleksandar Nikolić, a prvu takmičarsku utakmicu tim igra u Laktašima protiv ekipe Igokee.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "ZVEZDA OTPUTOVALA NA KIPAR: Ko sve nedostaje?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*