DELIJE UPLAŠENE ZA CRVENO-BELE: Deset godina nije bilo ovako

Navijači zabrinuti zbog loše igre i onog što se može desiti u Ligi šampiona i Superligi.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Čukaričkog sa 2:1 u sedmom kolu Superlige, što je najlošiji start crveno-belih u Superligi u poslednjoj deceniji. Naime, tim sa Marakane je poslednji put doživeo dva poraza u uvodnom delu šampionata pre tačno deset godina, kada je tim tadašnjeg trenera Slaviše Stojanovića imao dva poraza nakon svega šest odigranih kola.

 


Tada je Zvezda bila tek šesta na tabeli sa šest bodova manje od tadašnjeg lidera Partizana. Sada bi taj zaostatak teoretski mogao da bude četiri boda, kada crno-beli odigraju ovo sedmo kolo, ali i zaostali susret sa Radničkim 1923. Ako je za utehu delijama, crveno-beli su u pomenutoj sezoni pre jedne decenije na kraju osvojili titulu sa konačnim skorom od 23 pobede, tri remija i četiri poraza, uz bod više od Partizana. Bila je to sezona kada je okončana vladavina „parnog valjka“ koja je trajala šest godina.

 


Međutim, navijače plaši nešto drugo, a to je igra i forma tima. Pogotovo imajući u vidu da u utorak započinju nastup u Ligi šampiona i to najtežim mogućim duelom, gostovanjem braniocu titule Mančester sitiju. Zato su delije zakukale na sav glas.

Bilo je i onih koji su uporedili Baharov start sa moćnim timom i onim što su uradili njegovi prethodnici.

S druge strane, bilo je i onih koji smatraju da krize nema i da će Zvezda dominantno osvojiti titulu u Superligi.

Svakako vreme će pokazati, a i prva utakmica Lige šampiona je već u utorak.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "DELIJE UPLAŠENE ZA CRVENO-BELE: Deset godina nije bilo ovako"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*