DA NIJE BILO TOTENHEMA, NE BI NI ZVEZDE: Evo kako je engleski velikan spasao propasti crveno-bele!

Crvena zvezda je početkom ovog milenijuma bila u veoma teškoj finansijskoj situaciji.

Nekadašnji predsednik crveno-belih Dobrivoje Tanasijević je u intervjuu za „Republiku“ otkrio kako je jedan transfer spasao velikana sa Marakane.

 


U pitanju je bio prelazak Gorana Bunjevčevića u redove engleskog velikana Totenhema.

– Totenhem je hteo da uzme Bunju i ponudio je milion funti. Zvezda je bila spremna da ga da, međutim oni su poslali još jednog skauta da ga pogleda i Bunja je na toj utakmici bio loš, pa je Totenhem odbio da ga kupi. Zvezdi je bio potreban milion u to vreme, rekli su mi da uradim nešto. Ja sam pozvao trenera Totenhema, rekao sam mu da smo u teškoj situaciji i da taj milion znači puno, a da se oni neće pokajati. Oni su na kraju prihvatili da ga kupe, platili su milion i zahvalni su mi do današnjeg dana što su dobili Bunju. Bunjevčević je odigrao fantastično i to je bio najbolji transfer u istoriji tog kluba jer su za male pare dobili takvog igrača – rekao je popularni Dan Tana.

Bunjevčević je u redovima Totenhema proveo čak pet godina i vrlo brzo je postao ljubimac strastvenih pristalica kluba iz Severnog Londona.

 


Nažalost, legendarni Bunja prerano nas je napustio 28. juna 2018. godine.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "DA NIJE BILO TOTENHEMA, NE BI NI ZVEZDE: Evo kako je engleski velikan spasao propasti crveno-bele!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*