NIJE MU BILO LAKO: Ivanović posle pobede govorio o odlasku iz Zvezde!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Baskonije pobedili su Crvenu zvezdu u Beogradu rezultatom 91:90 u okviru 22. kola Evrolige.

Na konferenciji za medije po završetku meča pojavio se trener španskog tima Duško Ivanović.

 


On je pred početak meča dobio poklone od svog bivšeg kluba i glasne ovacije navijača Zvezde.

– Jesam bio iznenađen i od srca hvala i Crvenoj zvezdi i navijačima kako su me primili. Bio sam ovde samo godinu dana, to je ništa, ne može ništa da se napravi, ali upoznao sam ogromnu familiju Crvene zvezde, fantastične navijače i uvek mi je drago da ih vidim, a drago mi je da su i oni mene ispoštovali. Veoma, veoma sam iznenađen i hvala Crvenoj zvezdi i navijačima na tome.

Govorio je i o svom rastanku sa crveno-belima.

– Naš trenerski posao je fascinantan, ali je istovremeno i surov i ne zavisimo puno puta od kvaliteta našeg rada, već jednostavno i od rezultata i poverenja uprave. Ako imaš poverenje i rezultate, ostaješ, ako nemaš – ne ostaješ. Žao mi je, bio sam super zadovoljan ovde, ali Zvezda igra odlično, drago mi je da ima dobar tim, Nedović i Teodosić kad se vrate opet će da budu dobri, ja sam super zadovoljan u Baskoniji i kad se pogledaju obe strane, sve je super.

O samoj utakmici rekao je sledeće:

– Teška, izjednačena utakmica, kao u Vitoriji, odlučila je jedna lopta. Zvezda je igrala odlično prvo poluvreme, kao što je to radila na prethodnih nekoliko utakmica. Ali i mi smo u prvom poluvremenu igrali lošu odbranu, nismo imali intenzitet na lopti, to nije bila naša igra. U drugom poluvremenu smo našli ritam, Markus Hauard je bio fenomenalan u nastavku, našli smo agresivnost i skok u napadu, šuteri su pogađali i na kraju smo pobedili.

 


Baskonija je ovom pobedom napravila veliki korak ka plasmanu u doigravanje i sada ima skor od 13 pobeda i deset poraza.

– Mi smo tim koji kada igra dobru odbranu i kada igramo kao tim, možemo da igramo sa svima, ali Evroliga je toliko izjednačena da svako svakog može da dobije, pa je teško praviti dalje planove.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "NIJE MU BILO LAKO: Ivanović posle pobede govorio o odlasku iz Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*