ZVEZDA U FINALU U MINHENU: Da li će videti strašno pojačanje na parketu?

FOTO: KK Crvena zvezda

Crveno-beli danas igraju finale turnira u Minhenu protiv domaćeg Bajerna.

 


Košarkaši Crvene zvezde savladali su Albu sa 74:56 (18:17, 22:19, 16:10, 18:10) i plasirali se u finale prijateljskog turnira u Minhenu u kojem će danas od 18 časova igrati protiv domaćina Bajerna koji je bio bolji od Virtusa.

Biće to prilika da izabranici Duška Ivanovića pokažu gde su trenutno u odnosu na velikog rivala iz Evrolige, ali i da navijači u Minhenu, gde će sigurno biti puno delija, vide na parketu veliko pojačanje. Naime, Bavarci su najavili pre nekoliko dana a u subotu potpisali iskusnog Serža Ibaku koji je tako zvanično postao novi igrač Bajerna sa kojim je nekadašnji reprezentativac Španije potpisao jednogodišnji ugovor.

U pitanju je iskusan košarkaš koji verovatno neće moći da debituje danas, ali će sigurno biti velika pretnja Zvezdi Meridianbet kada se sretne sa Bajernom u zvaničnim duelima u Evroligi. Ibaka je u karijeri igrao za Hospitalet, Manresu, Real Madrid, Orlando, Toronto, Los Anđeles Kliperse i Milvoki. Sa nacionalnom selekcijom Španije osvojio je Evropsko prvenstvo 2011. godine i srebro na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "ZVEZDA U FINALU U MINHENU: Da li će videti strašno pojačanje na parketu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*