UZALUD MILIONSKA POJAČANJA: Čuka zaledila Zvezdu na Brdu

Kakav trijumf tima sa Banovog brda!


 


Fudbaleri Čukaričkog savladali su Crvenu zvezdu u utakmici 7. kola Superlige Srbije rezultatom 2:1.

Golove za Čukarički su postigli Mladen Docić sa bele tačke u 23. minutu, a onda u 75. minutu je Adetundži na kraju doneo tri boda svojoj ekipi.

Jedini gol za Crvenu zvezdu je postigao Kraso u 47. minutu sa bele tačke.

Crvena zvezda je doživela drugi poraz u ovoj sezoni i ostala je na 15 bodova, dok je Čukarički posle ove pobede stigao do 12. boda.

Izmenio je Barak Bahar sastav za ovu utakmicu, jer Crvena zvezda već u utorak igra prvo kolo u Ligi šampiona protiv Mančester sitija, tako da su na klupi ostali Bukari, Kraso, Olajinka i Katai, dok je debitovao Endijaea.

Od samog početka meča je Crvena zvezda imala terensku incijativu, ali bez velikih šansi pred golom Čukaričkog.

Zato je prvi udarac zadao domaćin, za kojeg je na ovom meču debitovao Ognjen Vranješ. Izgubio je loptu Uroš Spajić, tačnije ukrao mu je Adetundži, koji je potom pobegao štoperu crveno-belih, koji ga je oborio, a sudija je pokazao na belu tačku.

Precizan je bio Mladen Docić i tako je Čukarički od 23. minuta poveo protiv Crvene zvezde.

Posle gola su se domaćini očekivano povukli, i prepustili inicijativu Crvenoj zvezdi. Neshvatljiv promašaj smo videli u 32. minutu meča, kada je Mirko Ivanić, posle loše reakcije Vranješa uposlio Endijaea na drugoj stativi, a on nije uspeo da loptu pošalje u praznu mrežu.

Nakon toga je do kraja prvog dela igre Crvena zvezda imala još jednu šansu preko Mirka Ivanića koji je bio najagilniji u redovima crveno-belih, ali promene rezultata u prvom poluvremenu nije bilo.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Uskoro pširnije….

Be the first to comment on "UZALUD MILIONSKA POJAČANJA: Čuka zaledila Zvezdu na Brdu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*