POTVRDA SA MARAKANE: Dva BRUTALNA pojačanja stižu u Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio dva velika pojačanja u narednim danima.

„Već smo krenuli u pripreme za narednu sezonu. Saćuvali smo postojeći tim, doveli Aleksandra Dragovića, u narednim danima ćemo realizovati jos dva dolaska. Niko od nosioca igre ne može da napusti klub bez obzira na finansijsku ponudu. Oformili smo izuzetno kvalitetan i konkuretan tim i time stvorili sve preduslove za ispunjenje zacrtanih sportskih ciljeva. To su šampionska titula i u narednoj sezoni, i plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja. Duboko verujem da imamo najbolji tim u poslednjoj deceniji. Verujemo u Dejana Stankovića i njegov stručni štab, i nadamo se novoj Ligi šampiona“, rekao je Zvezdan Terzić na sednici Skupštine.

Prvo operativac crveno-belih na taj način samo je podgrejao priču o dolasku Aleksandra Prijovića i kolumbijskog levog beka Mohike. Crvena zvezda je dobila novi saziv skupštine, a Terzić je iskoristio priliku da se priseti pređenog puta. I najavi nove projekte.


„Danas je sedam godina od kako sam došao da rukovodim voljenim klubom i stvarno imam mnogo razloga da budem ponosan na pet osvojenih šampionskih titula i četiri grupne faze Uefa takmicenja. Prezentovali smo vam danas nacrt strategije razvoja kluba za period 2022-2027 i videli ste da je naš plan u tom petogodišnjem periodu da osvojimo pet novih šampionskih titula i stalno igramo grupnu fazu Uefa takmicenja“.


Be the first to comment on "POTVRDA SA MARAKANE: Dva BRUTALNA pojačanja stižu u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*