KRALJ NAJAVIO: Partizan dobija dva BRUTALNA pojačanja?

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana trenutno se nalaze u Sloveniji gde se pripremaju za novu sezonu.

Crno-beli su ovog leta ostali bez dosta važnih igrača, a u klub su stigla petorica novih fudbalera: Nikola Antić, Aleksandar Jovanović, Aleksandar Šćekić, Nemanja Nikolić i Frenk Kanute.

 


Sportski direktor Partizana Ivica Kralj otkrio je da će Parni valjak do kraja prelaznog roka dovesti još nekolicinu fudbalera.

Naš večiti rival ima neograničen budžet, to je svima jasno. Mi možemo da se okrenemo mladim igračima, našim snagama. Imamo šampione u kadetskoj i omladinskoj selekciji. Molimo navijače za strpljenje, to je put kojim Partizan mora da ide da bi mogao nesmetano da funkcioniše. Doveli smo petoricu novih igrača, jurimo napadača i igrača na poziciji plejmejkera. Sve će to biti u skladu sa našim mogućnostima. Sva pitanja oko finansija su za generalnog direktora – rekao je Kralj u intervjuu za „Maxbetsport“.

On je potvrdio da su crno-beli u kontaktu sa Matijom Nastasićem.

– Stupili smo u kontakt sa njim. On je imao ugovor u Španiji koji je prekinut, ali i dalje ima ponude iz Španije. Matija ima želju da igra za Partizan, otišao je kao dete iz kluba. Takvi igrači su nam potrebni. Oni koji znaju šta je Partizan i kako se pobeđuje.

Postoji šansa da i Stevan Jovetić ponovo završi u dresu voljenog kluba.

Razgovaramo… On ima inostrane planove, međutim nije nemoguća priča da ga ubedimo da se vrati.

 


Nema sumnje da bi potencijalni dolasci Nastasića i Jovetića predstavljali dva najveća pojačanja za Partizan, pa bi samim tim i ambicije crno-belih dobrano porasle.

Podsetimo, crno-beli su u Pohorju odigrali već jedan pripremni meč u kojem su rezultatom 5:0 deklasirali ekipu Pesnice, koja nastupa u trećem rangu slovenačkog fudbala​​​​​​​.

Naredni pripremni meč u Pohorju crno-beli će odigrati u četvrtak 6. jula, a rival će biti češki prvoligaš Bohemijans iz Praga.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "KRALJ NAJAVIO: Partizan dobija dva BRUTALNA pojačanja?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*