STIGLA POTVRDA: Partizan dobija nekoliko POJAČANJA!

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavio je dolazak nekoliko pojačanja u tabor crno-belih.

Nakon što je ponovo izabran za predsednika Partizana Ostoja Mijailović je otkrio da klub radi na dovođenju igrača na nekoliko različitih pozicija.

– Na početku sezoni bili smo svesni da imamo tim kome je prosek 23 godine. Potrebno nam je nekoliko igrača na određenim pozicijama, pričao je i Željko o tome, ali nije lako naći igrača koji će odmah da pomogne. Nećemo nekoga da dovedemo kako bismo samo zadovoljili navijače i da mediji imaju o čemu da pišu. Vrlo je važno da novajliju prihvati ekipa i da bude pravi igrač, koji će da pravi razliku. Na tržištu je izuzetno malo domaćih igrača. Naši mladi košarkaši odlaze iz Srbije sa 10, 12, 13 godina da se razvijaju u inostranstvo – rekao je Mijailović i dodao:


– Raduje povratak Obradovića, kao i Piksija Stgojkovića. Njihovo znanje i trofeji su ključ našeg uspeha, kako bi se deca vratila ovde da treniraju, kako bi reprezentacija napravila dobre rezuiltate – rekao je Mijailović.

Crno-bele narednog vikenda očekuje nezgodno gostovanje Mornaru u Baru, a potom i derbi meč Evrokupa protiv Lokomotive u Kubanju.

 


Be the first to comment on "STIGLA POTVRDA: Partizan dobija nekoliko POJAČANJA!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*