RAZGALIO DELIJE: Dragović najavio potencijalni dolazak VELIKOG pojačanja u Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Aleksandar Dragović je bio gost emisije „Teme do Arene“ koja se prikazuje na TV Arena Sport, i otkrio zanimljiv detalj o potencijalnom pojačanju Crvene zvezde na leto.

Dragović je priznao da je razgovarao sa saigračem iz reprezentacije Austrije Markom Arnautovićem o njegovom dolasku na Marakanu o čemu se spekulisalo tokom leta. 

– Znam da je bio u pregovorima sa klubom, ali se ipak odlučio za Bolonju. Znam da je veliki zvezdaš iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde – rekao je Dragović za TV Arena Sport.


– Počeo sam da razmišljam o dolasku na Marakanu pre godinu i po dana. Svi su znali da nisam zadovoljan u Leverkuzenu, pojavila se i korona, razgovarao sam sa agentom gde bi mogao da nastavim karijeru i odlučio sam da dođem ovde, gde mi je oduvek bila želja da zaigram. Trener Dejan Stanković je isto bio jedan od razloga što sam došao, on je imao svetsku karijeru i znao sam od njega mogu dosta da naučim – rekao je Dragović, te se osvrnuo na trku sa Partizanom:

– Igraju dobro, sezona je dugačka. Borićemo se da uzmemo titulu. Što se tiče derbija, bili smo bolji na početku, pogodili smo prečku, primili smo jeftin gol. U drugom delu utakmice igrali su na kontre i bili su opasniji, srećom postigli smo taj pogodak. Nismo pobedili, ali se nadam da ćemo uspeti na Marakani.


Be the first to comment on "RAZGALIO DELIJE: Dragović najavio potencijalni dolazak VELIKOG pojačanja u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*