PREOKRET CRVENO-BELIH: Zvezda posle DRAME pobedila Asvel!

FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su posle preokreta slavili protiv Asvela na turniru u Sardiniji sa 77:74, čime su osvojili i treće mesto na turniru u Italiji pored Olimpije iz Milana i Dinamo Sasarija.

Crveno-beli ni na ovom meču nisu mogli da računaju na veliki broj igrača.

 


Ovo je bila druga utakmica Crvene zvezde ovog leta koju su mogli navijači da isprate, pošto su prethodne pripreme odigrane iza zatvorenih vrata u Beogradu. Turnir u Italiji nije bio omogućen putem direktnog TV prenosa, ali je Jutjub prenosio ove mečeve.

Crvena zvezda je pokazala dosta mana na ovom meču, ali i vrlina.

Kao i protiv Sasarija, dosta loše su počeli meč i veoma brzo su ušli u veliki zaostatak, te su i veći deo utakmice morali da jure taj zaostatak.

Činilo se kao da će Zvezda zabeležiti poraz, ali su na kraju preokrenuli i to na krilima Šabaza Nejpira.

Prišla je Zvezda na 6 poena minusa nakon poena Nejpira sa linije za slobodna bacanja, a onda posle trojke Hange bilo je 63:68.

Nejpir je zaista bio sjajan danas, kao i Hanga koji je smanjio na 67:70, da bi Nemanja Nedović pogodio za samo -1 na četiri minuta do kraja.

 


Nejpir je trojkom odveo Zvezdu na 74:72 na 2:34 do kraja, a jedan od ključnih poena na ovom meču delo je Dalibora Ilića koji je uspeo da pogodi za 77:74.

Šabaz Nejpir je imao 20 poena, Hanga i Nedović su imali po 13, a Kuzmić odličan sa 11 poena.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "PREOKRET CRVENO-BELIH: Zvezda posle DRAME pobedila Asvel!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*