VELIKI PREOKRET: Partizan posle drame pobedio Manresu!

FOTO: KK Partizan

Partizan je došao do nove pobede na španskoj turneji pred početak nove sezone. 

Ekipa koju predvodi Željko Obradović danas je bila bolja od Manrese rezultatom 98:96 u veoma neizvesnoj završnici. 

Španski tim je bolje počeo meč, imali su 5:0, potom 14:3, pa 19:5, i ta slaba igra Partizana u prvih pet minuta igre je bila veliki problem tokom celog meča jer su se crno-beli mučili da sustignu rivala sve do samog kraja. 


Partizan je u prvoj deonici primio čak 34 poena, a do kraja poluvremena je bilo čak i +18 poena u korist Manrese, ali je poluvreme završeno serijom od 8:0 u korist crno-belih. U Partizanu u prvih 20 minuta Naneli i Lesor su imali po 11 poena, Panter 10, svi ostali zajedno – 11. 

Treća četvrtina je bila četvrtina Partizana, stigla je ekipa Željka Obradovića do tri poena zaostatka, a onda u poslednjoj deonici posle serije od 10:0 Partizan je bio na 89:87. 

Tajson Perez je prekinuo seriju Partizana, probudio se domaćin, ali je gost bio u naletu i na kraju prvi put stigao do pobede poenima Tristana Vukčevića u samoj završnici meča.

To je ujedno bilo i prvo vođstvo crno-belih na utakmici, ali i sasvim dovoljno da se upiše pobeda.

Podsetimo, Partizan je meč igrao bez Jama Madara i Joanisa Papapetrua, koji su učestvovali na Evrobasketu, kao i bez povređenih Alekse Avramovića i Alena Smailagića.


Be the first to comment on "VELIKI PREOKRET: Partizan posle drame pobedio Manresu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*