ZVEZDA REDOM GAZI: Crveno-beli ubedljivi protiv Spartaka!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde razbili su Spartak iz Subotice rezultatom 3:0 u okviru 4. kola Superlige Srbije.

Šampion naše zemlje ima maksimalnih 12 bodova uz fantastičnu gol razliku od 16:1. Sa druge strane, Subotičani su ostali na šest osvojenih bodova.

 


Crveno-beli su dosta ofanzivno započeli susret protiv tima iz Vojvodine, a veliku priliku propustili su u 9. minutu kada je Vladimir Lučić bio izblokiran posle proigravanja od Srđana Mijailovića.

Zvezda i pored ofanzivnog početka nije previše blistala i činilo se da Spartak veoma dobro stoji na terenu.

Ipak, u razmaku od 20. do 24. minuta domaćin postiže dva brza gola i rešava pitanje pobednika.

Osman Bukari je doneo prednost svom timu. Brzonogi fudbaler iz Gane je probio po desnoj strani, a onda strahovito šutirao i iznenadio golmana gostiju iz Subotice za vođstvo crveno-belih.

Samo četiri minuta kasnije na semaforu stadiona „Rajko Mitić“ stajao je rezultat 2:0.

Vladimir Lučić je oduzeo loptu desnom beku Spartaka Strahinji Tanasijeviću, a potom je odigrao dupli pas sa Krasoom i poslao loptu na peterac koja je od štopera Spartaka Mihaila Bogićevića završila preko gol-linije.

Do kraja poluvremena nismo videli još mnogo šansi, ali jesmo još jedan gol Crvene zvezde. Kings Kangva je bio strelac u 45. minutu posle pravog karambola u šesnaestercu gostiju.

Zvezda je sa napadima nastavila i u drugom poluvremenu, a sjajno je igrao superraspoloženi Lučić.

 


Ipak, i pored nekoliko ogromnih šansi, Zvezda nije mogla do četvrtog gola, a Spartak iz svojih malobrojnih napada nije mogao do utešnog pogotka, pa je konačan rezultat ostao onaj sa poluvremena.

Izabranici Baraka Bahara u narednom kolu gostuju Voždovcu, dok će momci Aleksandra Keržakova dočekati Napredak u Subotici.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "ZVEZDA REDOM GAZI: Crveno-beli ubedljivi protiv Spartaka!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*