CRVENO-BELI POKER: Zvezda ubedljiva protiv dobre Mladosti!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su i treći trijumf u Superligi Srbije ove sezone.

Crveno-beli su u okviru 3. kola domaćeg šampionata savladali u gostima Mladost iz Lučana rezultatom 4:1.

 


Šampion Srbije je posle tri odigrana kola maksimalan i ima devet osvojenih bodova, dok su Lučanci ostali na četiri osvojena boda.

Zvezda je u Lučanima primila prvi gol u novoj sezoni, ali je i pored toga stigla do rutinske pobede.

Izabranici Baraka Bahara poveli su posle samo četiri minuta igre.

Piter Olajinka se lepo izborio za loptu, a onda ubacivanjem sa desne strane pronašao Stefana Mitrovića kome nije bilo teško da glavom savlada bivšeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića. Bio je ovo prvi primljeni gol za domaćina ove sezone.

Zvezda je držala konce igre u svojim rukama, ali je u 14. minutu Omri Glazer po prvi put kapitulirao ove sezone. Mladost je izvela fantastičan napad koji je golom glavom krunisao mladi Marko Veličković.

I posle primljenog gola Zvezda je bila ta koja je diktirala tempo igre. Pokušali su crveno-beli odmah da povrate vođstvo, ali nisu uspeli u tome.

Milan Rodić je u 20. minutu šutirao glavom posle centaršuta Kingsa Kangve, ali je Stamenković odbranio njegov udarac bez većih probema.

Sledeću veliku šansu za goste imao je Vladimir Lučić u 31. minutu, ali je njegov udarac završio preko gola.

Četiri minuta kasnije Zvezda je povela sa 2:1. Olajinka se posle asistencije upisao u strelce nakon što je ispratio akciju crveno-belih i na dodavanje Kangve matirao je golmana Stamenkovića.

Do kraja prvog poluvremena videli smo nekoliko pokušaja na obe strane i žuti karton za Osmana Bukarija.

Uroš Sremčević je na startu drugog dela igre u 47. minutu imao šansu za Mladost, ali mu je Izraelac odlično odbranio ovaj pokušaj.

Stvarala je Zvezda šanse, Olajinka je bio najubojitiji, ali novog gola nije bilo sve do 63. minuta. Tada se u listu strelaca upisao Žan-Filip Kraso svojim petim golom ove sezone u Superligi Srbije.

Kanga samo što je ušao u igru i odmah je podelio asistenciju, Stamenić je šutirao, ali je Kraso poslednji dodirnuo loptu, pa se njemu upisuje ovaj gol.

 


Mladost je htela da se vrati u igru, ali u tome nije uspela. Zvezda je na kraju stigla i do četvrtog gola, a strelac je na asistenciju Krasoa bio rezervista Jovan Mijatović.

Na kraju nova ubedljiva pobeda Crvene zvezde i nova tri lagana boda u nastavku borbe za odbranu šampionske titule.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "CRVENO-BELI POKER: Zvezda ubedljiva protiv dobre Mladosti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*