KAKVE REČI: Partizan ima NAJBOLJEG košarkaša na svetu koji ne igra u NBA!

FOTO: KK Partizan/Emilija Jovanović

Poznati američki trener Riko Hajns izjavio je da je kapiten Partizana Kevin Panter najbolji košarkaš na svetu koji ne igra u NBA ligi.

Hajns je poznat po radu sa Stefom Karijem, Džejmsom Hardenom, Polom Džordžom, Demarom Derouzenom, Trejom Jankom i mnogim drugim zvezdama NBA lige, pa njegova reč ima posebnu težinu u svetu košarke.

 


Upravo je kapiten Partizana u Americi kod Hajnsa. Provodi vreme sa čuvenim trenerom i radi na svojoj igri. Način na koji se predstavio njemu i ostalima nikoga tamo nije ostavio ravnodušnim. „Najbolji igrač na svetu koji ne igra u NBA ligi. Shvatite to. Veoma sam ponosan na njega“, poručio je Hajns.

Među prvima je komentar ostavio Bogdan Bogdanović koji je samo napisao „Dobar“.

Uz objavu je postavio i snimak jednog njegovog poteza, kao i kratak klip na kom on daje intervju.

 


„Blagosloven sam, imam punu halu, sjajni momci koji su uzbuđeni i žele da rade. Tu je Kevin Panter koji igra u Evroligi, bio je u drugoj petorci takmičenja. Stvarno su sjajni momci, srećan sam zbog svih njih, mada sam ponekad više uzbuđen zbog onih za koje vi verovatno ni ne znate“, izgovorio je Riko koji je do sada u karijeri radio u Golden Stejtu, Sakramentu, Torontu, a sada je u Filadelfiji.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:


Be the first to comment on "KAKVE REČI: Partizan ima NAJBOLJEG košarkaša na svetu koji ne igra u NBA!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*