ŠTA SE OVO DEŠAVA? Partizan izdao OŠTRO saopštenje, pa ga povukao i najavio novo za nedelju!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbalski klub Partizan se posle remija protiv TSC (3:3) oglasio kratkom informacijom na zvaničnom sajtu.

Partizan je u Bačkoj Topoli u 96. minutu ostao bez pobede u meču u kojem su viđena tri penala, jedan posle sudijskog zvižduka za kraj prvog poluvremena, poništen gol i crveni karton za crno-bele.

 


„Poštovani, u toku sutrašnjeg dana FK Partizan će izdati zvanično saopštenje, a sve što izlazi preko noći nije zvaničan stav kluba.FK Partizan će se u toku sutrašnjeg dana obratiti javnosti preko svojih društvenih mreža i drugih kanala informisanja“, objavio je FK Partizan posle ponoći.

Prethodno su mediji objavili saopštenje u kojem se crno-beli žale na suđenje arbitra Milana Mitića i traže reakciju nadležnih organa.

U saopštenju koje je prenela većina srpskih medija navodi se sledeće:

„Fudbalski klub Partizan je danas u Bačkoj Topoli igrao protiv dva protivnika, sjajne ekipe TSC, ali i glavnog sudije Milana Mitića, očito čoveka zadatka koji je neukim, tendencioznim i podmuklim deljenjem (ne)pravde direktno uticao na krajnji rezultat utakmice koja je u javnosti s pravom dobila epitet derbija. Mitić je sa svojom svitom iz VAR sobe od prvog trenutka donosio odluke na štetu našeg kluba, vraćajući srpski fudbal u devedesete godine, u fudbalsko bezakonje, kada se o rezultatima i poretku na tabeli odlučivalo u zatamnjenim kancelarijama, po nalozima koji su “stimulisani” napunjenim kovertama.

Po toj mantri je Milan Mitić danas opljačkao Partizan, dosuđujući nepostojeće jedanaesterce, poništavajući regularne golove, praveći se slep na očigledne kornere, ne poštujući vremenske okvire utakmice, čime je sa pomoćnicima i VAR sobom naneo ogromnu štetu našem klubu.

Da li je ovo modus operandi da se Partizan i ove sezone gurne u provaliju? Da li je ovo scenario, pored činjenice da smo po ko zna koji put tri puta zaredom gosti u prva četiri kola, po kome naš klub treba da se gurne u zapećak bez prilike da se sportski bori za rezultat na terenu? Da li je Mitić taj “specijalac” Sudijske organizacije I Dejana Filipovića koji plemenitu borbu na zelenom pravougaoniku treba da učini nebitnom, tendenciozno “kasapeći” trud naših igrača, ulaganje celog kluba u tim, podršku naših navijača? Da li treba da verujemo da je njegovo očajno suđenje na našu štetu plod pukog neznanja, slabog dana, problema u braku ili je možda iza paravana neka veća zavera?

Fudbalski klub Partizan ni danas ni ubuduće neće ćutati na ovakve i slične pljačke, koje prolaze po principu “pojeo vuk magarca”. Jer, uložili smo ogroman novac i trud u ovaj tim, da bi nas “čovek u žutom” ponižavao i oduzimao nam ono što smo pošteno zaslužili na terenu.

 


Milan Mitić je u Bačkoj Topoli fudbalski silovao Partizan, zato pozivamo čelnike Fudbalskog saveza Srbije – Branislava Nedimovića, Jovana Šurbatovića i Dragana Džajića da pozovu na odgovornost i sankcionišu i pomenutog arbitra, ali i Sudijsku organizaciju na čelu sa Dejanom Filipovićem, koji je očito “mirođija” u ovoj “čorbi” i koji se godinama unazad skriva iza likova nalik nazovi arbitru, sprovodeći nečiju zluradu volju.

Ukoliko bude potrebno, ukoliko ne bude reakcije nadležnih organa na belodanu pljačku našeg kluba, Partizan je spreman i na radikalne metode, jer ne želimo da učestvujemo u brlogu u koji nas guraju Mitić, Filipović i njima slični po nečijem nalogu“, kaže se u saopštenju crno-belih.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "ŠTA SE OVO DEŠAVA? Partizan izdao OŠTRO saopštenje, pa ga povukao i najavio novo za nedelju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*