NEVEROVATNO: Vojvodina u kombinovanom sastavu protiv Zvezde!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine u nedelju sa početkom od 20 časova igraju meč 1. kola Superlige Srbije.

Šampion je ogroman favorit u ovom meču, a posle najnovijih informacija iz Novog Sada samo pravo čudo može da se dogodi pa da izabranici Baraka Bahara ne upišu pobedu.

 


Naime, Vojvodina je odlučila da meč na Marakani igra u kombinovanom sastavu kako bi se glavni igrači odmorili i spremili za revanš sa kiparskim APOEL-om, saznaje Mozzartsport.

Na konferenciji za medije pred duel sa Zvezdom, Novosađani su najavili da će čuvati Filipa Malbašića i Asmira Kajevića koji su nedavno izašli iz povreda, ali neće samo njih dvojica dobiti poštedu.

Na klupi će se naći kapiten i najbolji igrač tima Nikola Čumić, Iv Baraj, Andrija Radulović, Mamadu Traore, Milan Lazarević i Filip Antonijević.

Prema tome, novosadska Stara dama će praktično nastupiti bez polovine igrača koji inače čine startnih jedanaest. U takvoj situaciji šansu da se dokažu dobiće oni fudbaleri koji do sada nisu imali zapaženu minutažu, kao i najmlađi članovi, što je i nagovestio pomoćni trener Voše Bojan Neziri.

 


„Šansu će dobiti i mladi igrači, koji treba da se dokažu, a mi verujemo u njih. Na raspolaganju imamo 25 igrača i svaki od njih mora da bude svestan da predstavljaju veliki klub i da računamo na sve. Imamo kvalitetan skup pojedinaca i u svakom trenutku svako od njih mora da bude spreman da pomogne ekipi“, istakao je Neziri u najavi meča.

BONUS VIDEO:


Be the first to comment on "NEVEROVATNO: Vojvodina u kombinovanom sastavu protiv Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*