NE BI MU NIŠTA MOGAO: Kada bi on bio tu, Tavares bi sam pobegao!

WPA/ANDREJ CUKIC

Otputovao je Partizan u Madrid gde će u sredu od 21.00 igrati protiv Reala petu i odlučujuću utakmicu četvrtfinalne serije Evrolige.

U ekspediciji se našao i Nikola Peković, bivši igrač i predsednik Partizana, koji je sa prvog mesta u avionu poveo crno-beli pohod ka fajnal-foru Evrolige.

 


“Daj da Nikolu stavimo u prvi red tribina da ga Tavares vidi, sam će pobeći iz dvorane”, našalio se Mića Berić u avionu, na šta se nadovezao Dejan Tomašević:

“Nikada jačeg čoveka nisam video na parketu, da je on sada tu, kao u najboljim danima, uveren sam da bi oduvao svakoga”.

A šta kaže Nikola Peković?

“Nadam se da ćemo pobediti. Svi znamo da je 2:2 u seriji i da se sada sve odlučuje na jednu utakmicu. Biće teško, ali ja verujem u ovaj tim“.

Svi su svesni da sve u Realu kreće od Edija Tavaresa, a Peković je uvek bio zagovornik fizikalne igre, pa tako i sada.

„Mora malo fizički da se odigra. Siguran sam da će Željko znati kako to da reši u petoj utakmici i da je spremio plan. Moramo da ga limitiramo kada su poeni u pitanju“.

„Lesor je motor i uvek čovek koji je pun energije i daje zaista puno timu. Nadam se da će da se vrati onaj Partizan kakav je bio iz prve utakmice i da ćemo pobediti. To mi je glavno“.


Važna stavka je i povratak Kevina Pantera u tim.

„Odmah se vidi koliko je Kevin bitan za tim. Ne samo kada je u pitanju poenitiranje, to je svima jasno, već i kada nema loptu on odvlači igrače, stvara pometnju i uvek odbrana protivnika mora da pazi na njega. Nadam se da će biti onakav kakav je bio na prva dva meča“.

Valja se čuvati Španaca koji su pokazali da ih nikada ne bi trebalo otpisati, čak i nakon debakla u drugoj utakmici i tuče koja ih je izdigla iz pepela.

„Šta da kažem, svi su Španci namazani, da ne ulazim sada previše u to. Idemo da pobedimo, imamo 40 minuta do F4, nema tu puno priče. Teren će pokazati“, završava Peković.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

 


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "NE BI MU NIŠTA MOGAO: Kada bi on bio tu, Tavares bi sam pobegao!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*