MARKA UDARILA PO SRAMNIM IGRAČIMA REALA: Najcrnji poraz u istoriji kluba!

EPA/Juan Carlos Hidalgo

Košarkaši Partizana pobedili su Real Madrid i u drugom meču plej-of Evrolige 95:80.

 


Meč u prestonici Španije obeležile su ružne scene na 100 sekundi do kraja meča, kada je izbila tuča.

Do sukoba igrača došlo je kada je na minut i 40 sekundi do kraja Ljulj bezobrazno faulirao Pantera, a ovaj mu nije oprostio.

U tuču su se uključili svi igrači, a najgore je prošao Dante Egzum kog je za vrat uhvatio Jabusele, oborio ga i počeo da bije na terenu.

Oborio ga je neverovatnim zahvatom prilikom kog je mogao i vrat da mu slomi, ali da ugrozi i život. Sudije su gledale snimak svih dešavanja, a pošto su svi igrači bili u sukobu, fizički nije imalo kako da se odigra poslednjih 100 sekundi.

Samo Rudi Fernandes nije dobio isključujući faul, jer je jedini ostao na klupi.


Španska Marka povodom svih dešavanja objavila je tekst pod naslovom „Najcrnji poraz u istoriji Real Madrida“, da gube 0:2 i ga su drugi meč okončali u sramnoj završnici.

„Postoji mnogo načina da se izgubi. Real Madrid je izabrao najružniji. U velikoj meri deklasirani od Partizana u meču koji ih je doveo do 0-2 i Fajnal-for pretvorio u utopiju, „beli“ su pustili svu svoju frustraciju i završili sa tučom i žalosnim ishodom. Poraz od 95:80 bio je manje bolan od one slike grupe nemoćnih igrača koji udaraju. Ljulj je zapalio vatru teškim faulom nad Panterom, nebitnim na sredini terena, na 1.40 do kraja kad je njegov tim zaostajao 95:80″, stoji u tekstu.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "MARKA UDARILA PO SRAMNIM IGRAČIMA REALA: Najcrnji poraz u istoriji kluba!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*