KEJN ZASLUŽUJE SPOMENIK: Najbolji u istoriji kluba

Kejn je već 10 vezanih sezona u londonskoj ekipi.

 


Kapiten engleske fudbalske reprezentacije Hari Kejn zaslužuje da dobije statuu ispred stadiona Totenhema, izjavio je u četvrtak predsednik londonskog kluba Danijel Levi, prenose britanski mediji.

Kejn ima ugovor sa Totenhemom do 30. juna naredne godine. On je za prvi tim popularnih „petlova“ odigrao 428 mečeva i postigao je 273 gola. Kejn je najbolji strelac Totenhema u istoriji kluba, ali još nije osvojio nijedan trofej sa londonskim klubom. Levi nije imao jasan odgovor na pitanje britanskih novinara da li će Kejn da produži ugovor sa Totenhemom.

„Možemo da osvojimo trofej sa Kejnom u ekipi. Ali, važno je i to što je on naša legenda. Činjenica je da je najbolji strelac u našoj istoriji. On tu istoriju stvara iz dana u dan. Nadam se da ćemo imati priliku da mu jednog dana uzvratimo, tako što će ispred stadiona biti postavljena statua sa njegovim likom“, izjavio je Levi.

 


Totenhem je najbliži osvajanju trofeja bio 2019. godine kada je londonski klub u finalu Lige šampiona poražen od Liverpula (0:2).

Be the first to comment on "KEJN ZASLUŽUJE SPOMENIK: Najbolji u istoriji kluba"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*