NAJBOLJI SMO U ISTORIJI: Ozbiljna izjava Zvezdinog igrača

FOTO: KK Crvena zvezda

Puca od samopouzdanja…

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su posle dva odigrana produžetka od Makabija na pripremnom turniru na Kipru rezultatom 112:109. Nemanja Nedović bio je jedan od najistaknutijih igrača crveno-belih sa 23 poena uz pet asistencija, tri skoka i dve ukradene lopte.

 


Sjajni srpski reprezentativac je zadovoljan kako ekipa izgleda.

– Mislim da ove godine imamo najbolju ekipu u istoriji Crvene zvezde Meridianbet, što dosta govori o našim ambicijama u Evropi, a o domaćim takmičenjima da ne komentarišem – rekao je Nedović, pa nastavio:

– Svi će biti na raspolaganju za početak sezone, povrede nisu ozbiljne. Radujemo se povratku svih igrača, jer nam znače za organizaciju igre – rekao je Nemanja Nedović.

 


Dotakao se i odnosa sa Bjelicom, Teodosićem i Nejpirom.

– Sigurno da sam jedva čekao da zaigram sa Šabazom, sa Teom sam igrao u reprezetaciji. U ovih par pripremnih utakmica nismo provodili mnogo vremena na parketu. Nadam se da ću u budućnosti imati više prilike da igram sa njim, što olakšava posao. Sa Belim (Bjelicom) sam mnogo dobar prijatelj isto, njemu treba vremena da uđe u takmičarski ritam, ali kvalitet je tu i vidljiv je – završio je popularni Neda.

Zvezdu Meridianbet očekuje još jedna utakmica na turniru na Kipru, a protivnik je stari dužnik Žalgiris.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

Be the first to comment on "NAJBOLJI SMO U ISTORIJI: Ozbiljna izjava Zvezdinog igrača"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*