POVRATAK DIJABATEA U TIM: Šansa protiv Čukaričkog

Fudbaler Partizana Fuseni Dijabate mogao bi da bude u timu crno-belih za meč sa Čukaričkim, potvrdio je sportski direktor kluba Ivica Kralj.

 


Čekao se Dijabate iz rodnog Malija, nije mu bilo ni traga ni glasa posle obaveštenja da je imao smrtni slučaj u porodici prekršivši tako klupske odredbe. Shodno tome, Igor Duljaj ga je sankcionisao izostavljanjem iz prvog tima i postavljalo se pitanje njegove budućnosti ove sezone, ali uoči početka plej-ofa stižu informacije iz Humske o njegovom povratku.

 


„Dijabate je došao posle dvadesetak dana: imao je smrtni slučaj u porodici. Nije se pojavio na okupljanju reprezentacije Malija, opet – to je stvar njihovog saveza: šta i kako. Individualno radi, ima poseban režim da bi se vratio u formu, naravno – očekujemo ga u nekom narednom periodu, možda već od narednog kola. Po prirodi je fizički dobar, lagan, ova velika pauza neće da ostavi naročite posledice na njega“, rekao je Ivica Kralj za „Žurnal“.

Dijabate, kao što je poznato, neće moći da bude na terenu na Banovom brdu u četvrtak protiv Čukaričkog u meču koji je prošlog utorka odložen. Ali, crno-beli se u nedelju sastaju sa istim rivalom u Humskoj, te bi krilni napadač mogao da bude u protokolu, barem prema rečima Ivice Kralja…

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "POVRATAK DIJABATEA U TIM: Šansa protiv Čukaričkog"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*