NESTAO SA LICA ZEMLJE: Dijabatea nema i niko ne zna gde je

Krilni fudbaler propušta i meč sa Voždovcem.

Devastiran klub u svakom smislu. Organizacionom, finansijskom, rezultatskom. A i kadrovski je Partizan u velikim problemima, pošto mu nedostaje Fuseni Dijabate.

 


Krilni napadač iz Malija se ni u ponedeljak nije pojavio na Sportskom centru “Zemunelo”. Pitanje je kad će. I da li će. Kao u seriji Đekna…

Niko od crno-belih ne zna gde se u ovom trenutku nalazi Dijabate. To nije mogao da potvrdi ni trener Igor Duljaj krajem prošle sedmice, kasnije se oglasio generalni direktor Miloš Vazura tvrdnjom da je Fuseni u Francuskoj i da će u nedelju biti u Srbiji, mada se to nije desilo. Nije se pojavio ni na jutarnjem treningu prvog radnog dana ove sedmice.

 


Teško je pretpostaviti zašto Dijabate kasni i gde se nalazi, mnogi sumnjaju da između njega i kluba postoje neraščišćeni računi i da je problem pre svega finansijske prirode i da zato, svesno, kasni, pri povratku u Beograd. Ili je u pitanju čista nemarnost Afrikanca, koji je i ranije imao slične ispade, samo što ih je prešađnji šef stručnog štaba, Gordan Petrić, tolerisao.

Zasad je izvesno da trener Igor Duljaj na Dijabatea ne može da računa za susret sa Voždovcem (sreda, 16.30), kao što nije ni u Novom Sadu protiv Vojvodine. Pitanje je čak i da Fuseni ponudi ko zna kakav izgovor hoće li ga Duljaj uvažiti. Jer, i struka mora da pokaže snagu u ovakvim situacijama. A opet, nekadašnji član Trabzona je neprijatan za rivale, težak za čuvanje, potreban ekipi.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "NESTAO SA LICA ZEMLJE: Dijabatea nema i niko ne zna gde je"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*