SMENA U KSS: Evo ko je novi potpredsednik

U Beogradu je danas održana 4. redovna sednica Skupštine Košarkaškog saveza Srbije, na kojoj je za novog potpredsednika imenovan Milenko Tepić, koji na toj funkciji nasledio Nenada Krstića.

 


Skupština KSS je umesto Krstića, koji se povukao sa funkcije, za potpredsednika za mušku košarku imenovala Tepića.

Posle usvajanja dnevnog reda i zapisnika sa treće sednice Skupštine KS, podnet je izveštaj o aktivnostima KSS između sednica Skupštine.

Predsednik KSS Predrag Danilović obratio se delegatima Skupštine i istakao da je godina koja je počela jako značajna, pošto slavimo veliki jubilej – 100 godina košarke u Srbiji i 75 godina od osnivanja Košarkaškog saveza.

 


„Obeležićemo je nizom manifestacija i planiramo da cela 2023. bude u znaku košarke. Pripremamo brojne akcije i događaje, sa kojima smo već počeli i kroz koje želimo da prikažemo našu bogatu istoriju. Kruna ove zlatne godine biće Svečana akademija koja će biti održana 12. decembra, na dan osnivanja Košarkaškog saveza Jugoslavije pre 75 godina, u MTS dvorani u Beogradu. Želim da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću koji mnogo pomaže KSS, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Olimpijskom komitetu i svim našim poslovnim partnerima na podršci u realizaciji redovnih i međunarodnih programa KS. Verujem da ćemo i u budućnosti opravdati njihovo poverenje“, rekao je Danilović.

Usvojeni su Godišnji izveštaj Nadzornog odbora KS za 2022. godinu, Godišnji završni račun KSS za 2022. godinu, Finansijski i revizorski izveštaj KSS za 2022. i Finansijski plan KSS za 2023. godinu.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "SMENA U KSS: Evo ko je novi potpredsednik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*