DA LI JE UTAKMICA VEĆ IZGUBLJENA? Kad on sudi, nema pobede za crno-bele

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Dobra vest za crno-bele je da će među sudijskom trojkom biti Emin Mogulkoč, pošto je Turčin, kada god je sudio, donosio sreću izabranicima Željka Obradovića.

 


Međutim, daleko lošija informacija je da će na centru biti i Robert Lotermoser iz Nemačke, koga u Humskoj „ne mogu da vide očima“!

Naime, svaki put kada je Nemac delio pravdu lideru AdmiralBet ABA lige, Partizan je gubio utakmice!

 


Možda je ovo i podatak za „ginisovu knjigu rekorda“, ali svih 11 puta kada je sudijsku trojku činio 47-godišnji arbitar iz Bernaua, „Parni valjak“ je gubio.

Premijerno je to bilo 2010. godine, u sezoni kada su crno-beli stigli do fajnal fora, a sudio im je na gostovanju Barseloni od koje su deklasirani sa 82:64.

U novoj sezoni, Lotermoser je Obradovićevoj četi sudio na dve utakmice, prva je bila u Vitoriji kada je Partizan prvo u poslednjoj sekundi primio trojku od Markusa Hauarda za produžetak, da bi onda bio poražen u dodatnih pet minuta.

Sledeća je bila u prvom evroligaškom večitom derbiju, koja je okončana trojkom Nemanje Nedovića u poslednjim sekundama i trijumfom Crvene zvezde. Osim arbitra iz Nemačke i Turčina Mogulkoča, sudijsku trojku činiće i Litvanac Gitis Vilijus.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "DA LI JE UTAKMICA VEĆ IZGUBLJENA? Kad on sudi, nema pobede za crno-bele"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*