KEJN: Želim da budem deo reprezentacije što je duže moguće

Reprezentativac Engleske Hari Kejn izjavio je nakon meča sa Italijom da mu obaranje rekorda za najboljeg strelca reprezentacije beskrajno znači.

Fudbalska reprezentacija Engleske u derbiju prvog kola kvalifikacija za EURO 2024. godine savladala je Italiju u Napulju 2:1.

 


Englezi su u reprizi prethodnog finala servirali „osvetu“ Azurima, a meč će najduže pamtiti Hari Kejn, koji je postigao gol sa bele tačke u 44. minutu i postao najbolji strelac u istoriji Gordog Albiona sa 54 gola.

 


„Ovaj rekord mi beskrajno znači. Bili smo tako uzbuđeni što ponovo oblačimo dres Engleske. Morao je da bude penal i nakon što sam poslao loptu u mrežu osetio sam bujicu emocija. Želim da zahvalim svim saigračima, stručnom štabu, navijačima, supruzi, čitavoj porodici i svima koji su mi pomogli da stignem ovde gde sam danas. Magičan trenutak za mene. Igrati za Englesku je verovatno najuzvišeniji osećaj sa kojim sam se suočio otkako sam u fudbalu. Želim da budem deo reprezentacije što je duže moguće i kao napadač želim da postižem golove u svakoj utakmici. Nadam se da će ih biti još mnogo“, izjavio je Kejn.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "KEJN: Želim da budem deo reprezentacije što je duže moguće"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*