VIDIĆ SE OGLASIO: Želim da budem predsednik FSS!

Nemanja Vidić želi da bude predsednik Fudbalskog saveza Srbije!

To je nedvosmisleno potvrdio nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Mančester junajteda i srpske fudbalske reprezentacije u svom obraćanju javnosti.

Nemanja Vidić (41) poslao je kratko saopštenje redakciji Kurira u kojem kaže da želi da se kandiduje na predstojećim izborima za predsednika FSS, koji će biti održani 14. marta u Staroj Pazovi.


„Želim da ovom prilikom obavestim javnost Srbije, pre svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije doneo odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom da sam ispunio uslov da budem član skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleći pritisku sa kojim se susreću.

Svojim istupom želim da sprečim bilo kakve dalje priče i jasno izložim svoje planove. Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne. Verujem u ispravnost svojih ciljeva a oni su jasni, isključivo patriotski. Želim da ujedinjujem, a ne da razjedinjujem. Verujem, jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrednosti koje su me krasile kao fudbalera. Verujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rešenja.

Nadam se da ću uspeti! Srdačan pozdrav, Nemanja Vidić“.

Za sam izbor na predsedničku funkciju FSS svakom kandidatu potrebna je apsolutna većina (50 odsto, plus jedan glas) prisutnih delegata na Skupštini, koja prema statutu FSS broji 85 članova.


Hoće li Nemanja Vidić imati protivkandidata, ili više njih, pokazaće dani koji su pred nama.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "VIDIĆ SE OGLASIO: Želim da budem predsednik FSS!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*