OVO SE ČEKALO: Vidić otkrio svoj tim za FSS!

Nemanja Vidić predao je spisak ljudi koje planira da postavi na rukovodeća mesta u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) ako pobedi na izborima zakazanim za 14. mart.

Vidić je u petak i zvanično predao kandidaturu za predsednika FSS, a nekadašnji kapiten Mančester Junajteda je otkrio i imena najbližih saradnika u Savezu ukoliko dobije podršku na izborima.

Vidić kao svoje buduće najbliže saradnike vidi tri potpredsednika, a to su:

 


– Branko Milanović, osnivač i prvi čovek kompanije Nordeus
– Milorad Mažić, jedan od najboljih srpskih sudija u istoriji
– Petar Jovanović, predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke

A uz njih tu je i
– Slavoljub Muslin, nekadašnji selektor.

Kada je u pitanju Izvršni odbor, Vidić bi, u slučaju pobede, u njega kooptirao bivše reprezentativce Milana Jovanovića Danka Lazovića, zatim trenera Branka Babića, profesora Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu Veroljuba Dugalića, koji je u sportskim okvirima poznat kao dugogodišnji prvi čovek futsal kluba Ekonomac.

Zatim, na spisku se nalazi i Dragoljub Vukadinović, prvi čovek Metalca iz Gornjeg Milanovca, reprezentativka Srbije i član Bajerna iz Minhena Jovana Damnjanović, kao i doktor Vladimir Dugalić, načelnik Klinike za digestivnu hirurgiju KBC Srbija.

Predstavnik sudija u Izvršnom odboru bio bi Dragomir Stanković, nekadašnji arbitar sa FIFA značkom, amaterski fudbal predstavljao bi Rade Todorović, predsednik kluba Kiker iz Kraljeva, a region Zapadne Srbije Ivan Karapetrović iz Užica, prenosi „Mozzartsport“.

BONUS VIDEO:

 


Be the first to comment on "OVO SE ČEKALO: Vidić otkrio svoj tim za FSS!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*