OGLASIO SE PREDSEDNIK AL ITIHADA: Evo šta kaže o dolasku Prijovića u Zvezdu!

Predsednik fudbalskog kluba Al Itihad Anmar Al-Haili bio je gost jednog od podkasta u Saudijskoj Arabiji gde se dotakao i teme Aleksandra Prijovića.

Za njega je zainteresovana Crvena zvezda i tamošnji mediji su nedavno izveštavali kako će srpski napadač napustiti Al Itihad ovog leta. U klubu, kako se navodilo, nisu zadovoljni njegovim partijama, pritom ima ogromnu platu od 5.5 miliona evra godišnje, te bi sa tim novcem morao da doprinosi više, smatraju u Al Itihadu.


Crvena zvezda je videla šansu da ga dovede, uprkos činjenici da je skup i da zahteva ugovor na tri godine uz rastuću platu od 800.000 evra, pa sve do 1.2 miliona evra. To jeste previše za crveno-bele, a nakon gostovanja prvog čoveka Al Itihada u lokalnim medijima, situacija se iskristalisala.

„Spremni smo da se takmičimo za titulu sledeće sezone. Što se tiče Prijovića, on je još igrač Al Itihada i njegov ugovor će se nastaviti i dalje“, poručio je Al-Haili.

Dakle, Prijović do daljeg ostaje član Al Itihada, a sa ugovorom do 2023. godine ne mora da brine, iako bi voleo da igra više i na jačem nivou. Iz tog razloga se i spominjao povratak u Evropu, odnosno PAOK ili Crvenu zvezdu.

Zvezda je u poslednjim danima u kontaktu sa bivšim napadačem Aleksandrom Pešićem, koji bi bio rad da se vrati u domovinu i čeka se njegov konačan odgovor.


Be the first to comment on "OGLASIO SE PREDSEDNIK AL ITIHADA: Evo šta kaže o dolasku Prijovića u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*