STANOJEVIĆ STAO UZ VIDIĆA: Ne mogu da verujem…

FOTO: FK Partizan

Srpski trener Aleksandar Stanojević pružio je podršku Nemanji Vidiću u kandidaturi za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Izbori su na programu 14. marta, a kako navode mediji, protivkandidat bivšem ministru poljoprivrede, Branislavu Nedimoviću, biće upravo legendarni fudbaler Mančester junajteda.

„Ne mogu da verujem da će fudbalska Srbija da propusti šansu da za predsednika dobije čoveka takvog integriteta i fudbalske biografije kakav je Vidić. Imamo čoveka koji je u Engleskoj dobio trenersku licencu i u UEFA se školovao za posao koji želi da radi u Srbiji, poštovan je u svetu i ugledan. Vidić je šansa koju srpski fudbal ne sme da propusti“, rekao je Stanojević za „Žurnal“.


Stanojević ističe da Vidića ne poznaje mnogo, ali da njegova karijera dovoljno govori o njemu.

„Vidića slabo poznajem. Sreli smo se nekoliko puta. Znam šta je uradio u fudbalu i to je ono što ga preporučuje za predsednika FSS. Oko Vidića bi trebalo da se ujedini cela Srbija, a političari bi trebalo u tome da pomognu. Lično mi je neverovatno da se uopšte razgovara oko izbora kad je na jednoj strani ličnost kakav je nekadašnji kapiten Mančester junajteda“, istakao je Stanojević između ostalog.

Podsetimo, Nedimović je u intervjuu za „Žurnal“ kazao da je spreman da preuzme kormilo FSS.

 


BONUS VIDEO:

Be the first to comment on "STANOJEVIĆ STAO UZ VIDIĆA: Ne mogu da verujem…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*