LUPIO I OSTAO ŽIV: Džajićev čovek žestoko NAPAO Vidića!

Borba za mesto predsednika FSS se polako zahuktava.

Nemanja Vidić i Dragan Džajić su u ponedeljak na RTS-u predstavili svoje programe čitavoj Srbiji.

Dva dana nakon ovih emisija oglasio se i Milovan Đorić, koji je još jednom javno pružio podršku Draganu Džajiću.

 


Iskusni fudbalski radnik ima dosta toga da zameri Nemanji Vidiću.

– Slušam ga juče kako kaže da je završio trenersku školu u Engleskoj zato što se kod nas lako dobijaju diplome. Ja sam u to vreme već bio u penziji, ali su mi pričali neki ljudi da je došao u našu školu, bio četiri dana, a onda napustio. Završio je tamo školu zato što se kod njih diplome dobijaju na ime, a ne na znanje. Tvrdim da je naša trenerska škola bolja od engleske, a o tome svedoči i činjenica da od 20 premijerligaških klubova njih 16 ima trenere iz inostranstva – rekao je popularni Bata Đora u intervjuu za „Danas“.

Zasmetalo mu je i to što Vidić na RTS-u nije pomenuo predstavnika regiona, sudijske i trenerske organizacije, a hvali jedino Dragoljuba Vukadinovića, predsednika Metalca koji se nalazi u timu bivšeg kapitena Mančester junajteda.

– Džaji mozak radi 300 na sat. Nedavno je operisao kuk i u odličnoj je formi… Džajić je mnogo bolji kandidat. On je čovek sa ogromnim iskustvom i znanjem koje je potrebno da se unapredi rad saveza i srpskog fudbala. Čudi me da se ne piše dovoljno o Nedimoviću, koji jeste bio ministar, ali je divan čovek, pravi sportsmen i neko ko je odavno u fudbalu – zaključio je Đorić.

 


Podsetimo, izbori za novog predsednika FSS zakazani su za utorak 14. marta, a Nemanja Vidić i Dragan Džajić su jedina dva kandidata.

BONUS VIDEO:


1 Comment on "LUPIO I OSTAO ŽIV: Džajićev čovek žestoko NAPAO Vidića!"

  1. Pa ovaj starac Djoric priča o Džaji da je operisao kuk i da je u odličnoj formi.Pa ovde se bira predsednik FSS a ne da je Džaja u formi za neku utakmicu.Ovo je vraćanje duga Vučicu

Leave a comment

Your email address will not be published.


*