SUBOTIĆ UDARIO PO ZVEZDI: Nismo smeli da im uzmemo bodove, čitavu utakmicu vrištali su i bacali se da bi dobili penal!

FOTO: FK Crvena zvezda

Aleksandar Katai je golom u nadoknadi vremena prekinuo mučenje Crvene zvezde i doneo pobedu svom timu protiv Radnika (2:1), a svemu tome je prethodila odluka glavnog sudije Nenada Minakovića koja je podigla prašinu

Sudija Nenad Minaković je dosudio faul u opasnoj zoni i to posle pada Nemanje Milunovića. Defanzivac Zvezde loše je zahvatio loptu, u njegovoj blizini našao se igrač Radnika Nemanja Subotić, a Minaković je dosudio faul iz kog je Katai pogodio mrežu.

Usledila je ekspresna prozivka Partizana na Tviteru, pa odgovor Crvene zvezde, dok je bivši sudija Rade Đurović rekao da je Minaković napravio propust kada je Crvenoj zvezdi dosudio faul.

 


Nemanja Subotić, fudbaler tima iz Surdulice koji se našao u spornoj situaciji, u razgovoru za portal „Republika“ je oštrim rečima prokomentarisao ovu situaciju:

– U tom trenutku ni ja ni saigrači nismo mogli da verujemo da je svirao faul pošto kontakta nije bilo. Osetili smo pritisak od sudija u tim trenucima da smo očekivali kad će da sudi nešto za Zvezdu. Eto, baš iz tog prekida u 93. minutu je pao gol. Sudija je produžio utakmicu sedam minuta što nam se dešava svaki put kad igramo protiv Zvezde, uvek smo igrali po 100 minuta – rekao je Subotić i dodao:

–  Prošle sezone smo namučili Zvezdu i bilo je dosta problema. To se desilo i ovaj put, ali ovaj put nismo izdržali. Mislim da faul sigurno ne bi bio sviran da smo igrali protiv neke druge ekipe, ali eto… Zvezda kao Zvezda i njihovi igrači kao njihovi igrači su navikli da na svaki kontakt vrište na sudiju i da padaju. Mogli ste da vidite i na ovoj utakmici, četiri puta su simulirali penal. Njima je verovatno rečeno da na svaki kontakt koji postoji i ne postoji padaju i vrište. To se desilo i sada, sudija je podlegao pritisku. Kako sam ja razumeo, VAR ne može da se gleda u toj situaciji kad je prekid, tako da VAR sudija nije mogao da reaguje, što se toga tiče nema šta da se doda.

Subotić kaže da se igrači Radnika osećaju loše „jer su odigrali poštenu utakmicu protiv šampiona Srbije“.

– Borili smo se do samog kraja, u toj situaciji u kojoj se mi nalazimo, svaki bod nam je bitan i mogli smo da ga uzmemo. Šta da radimo, fudbal ide dalje, naše prvenstvo ide dalje, ali mislim da ovo nema smisla jer se dešava po ko zna koji put. Oni nisu dozvolili da se desi ono što se desilo prošle sezone kad smo im uzeli pet bodova. Očekivali smo pritisak i sve to, ali na kraju ostaje gorak ukus. Zvezdi na čast ide to što se desilo, a mi idemo dalje – zaključio je Nemanja Subotić.

 


2 Comments on "SUBOTIĆ UDARIO PO ZVEZDI: Nismo smeli da im uzmemo bodove, čitavu utakmicu vrištali su i bacali se da bi dobili penal!"

  1. Namucili ste vi i publiku.polovinu drugog poluvremena lezite na teren. 54.min Igra se nastavlja u 57. 60. Min igra se nastavlja 65. 70 .min igra senastavlja 73. 81.min igra se nastavlja 85. Katastrofa vi fudbal niste ni igrali

  2. Druga liga Suboticu i ne lazi da nije bilo kontakta! Da je sudija hteo nesto da izmisli, ne bi cekao 93 minut, vec bi recimo mogao da svira penal nad Srnic, nije da nije bilo kontakta!
    A kad se onoliko izlezavate ni 20 minuta produzetka nije dovoljno da nadoknadi, ono sto vi radite.
    Sve u svemu, na onoj njivi druga liga je plafon!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*