EKSPLOZIJA: Srbin STAJE na gol Barselone!

Do pre nekoliko dana činilo se da će Mile Svilar od leta čuvati mrežu Rome. Pisalo se da je Žoze Murinjo dogovorio sve detalje buduće saradnje sa mladim srpskim golmanom, ali izgleda da se sprema prava bura na fudbalskom tržištu, jer kada te pozove Barselone teško je reći NE!

A upravo se to dogodilo. Katalonski „El Nacional“ piše da je prvi čovek Barse Đoan Laporta kontaktirao Svilara i njegove zastupnike kako bi im stavili do znanja da su zainteresovani za saradnju.

– Svilar ima dobre karakteristike, visok je 189 cm, ističe se svojom agilnošću, refleksima i igrom nogama. Izveštaji koje Barselona ima o njemu zaista su dobri, a ono što ga čini posebno privlačnim jeste to što bi na „Nou Kamp“ mogao da stigne besplatno, pošto mu u junu ističe ugovor sa Benfikom – piše „El Nacional“.


Katalonski list podseća da Ter Štegen dugo već nije u svom najboljem izdanju i dodaje da je možda u najlošijoj formi od kako je stigao u Barselonu, ali da još ima podršku Laporte i trenera Ćavija Ernandeza.

U tekstu se dalje navodi kako Neto Murara nije u planovima katalonskog giganta, kao i Injaki Penja, koji trenutno brani na pozajmici u Galatasaraju.

Zbog toga su odgovorni na „Nou Kampu“ počeli potragu za rešinjima na gol liniji, među kojima se nalaze još Stole Dimitrijevski iz Rajo Valjekana i Serhio Asenjo iz Viljareala.

Međutim, Svilar se ubedljivo najbolje kotira u kancelarijama legendarnog katalonskog stadiona, zbog „impresivnih kvaliteta i velikog potencijala koji poseduje sa samo 22 godine.

Ipak, „El Nacional“ na kraju podseća da je Roma trenutno, ipak, u najboljoj poziciji, jer Svilar na „Olimpiku“ ima najviše šansi da bude prvi golman, što je jedan od faktora koji bi mogli biti odlučujući u celoj „zavrzlami“.


Be the first to comment on "EKSPLOZIJA: Srbin STAJE na gol Barselone!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*