NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Iliev napravio šou na predstavljanju Meniga!

FOTO: FK Partizan

Partizan je danas u 13 časova, kako je juče i najavljeno, predstavio svoje najnovije pojačanje, napadača Kvinsija Meniga koji dolazi iz holandskog Tventea.

Promociji je u ime kluba prisustvovao sportski direktor Ivica Iliev koji je na početku iskoristio priliku da odgovori na brojne kritike kojima je bio izložen u prethodnom periodu.

“Partizan je veliki, ogroman klub i imamo obavezu da u skladu sa renomeom kluba učinimo sve što je u našoj moći učinimo najbolje moguće da to opravdamo i učinimo Partizan sve većim, kvalitetnijim. Svesni smo u kakvim vremenima radimo i nažalost postoji ona mala gruipa ljudi kojoj ništa ne valja, koja traži dlaku u jajetu, kada počnemo sezonu snova, sa gol razlikom 22:1 opet im nešto ne valja. Ja sam obećao da ćemo dovesti velike igrače u ovom prelaznom roku, a svi su pitali gde su ta obećanja. Mi radimo onako kako se radi, smireno, ne padamo pod pritisak lažnih navijača i pojedinih medija koji unose nemir. Mi smo ono što jeste Partizan i zato smo prelazni rok uradili onako kako se radi, dostojanstveno, staloženo, u trenucima kad smo doveli igrače, to smo učniili na početku i kraju prelaznog roka, kada smo shvatili gde i šta još treba da se doda. Dodali smo i još jedan kamen u našoj već granitnoj odbrani, Nemanju Miletića, da imamo mir u ovoj dugoj sezoni“, rekao je Iliev.


Potom je imao još jednu poruku za one koji su sumnjali u Partizanove mogućnosti u prelaznom roku.

“Koliko god da je izgledalo nemoguće, pokazali smo snagu i želju, radili ispod radara. Ja obećanja ispunjavam. Svima vama koji niste verovali, evo vam dokaz da ste ponovo požurili. Nemojte pre vremena. Ne mogu da verujem da je neko pomislio da nećemo imati neko iznenađenje za naše navijače na kraju prelaznog roka. Kvinsi, dobrodošao“, poručio je Iliev.


Be the first to comment on "NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Iliev napravio šou na predstavljanju Meniga!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*