NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Duljaj opleo po upravi Partizana, OVO mu je baš zasmetalo!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Trener Partizana Iogr Duljaj dao je veoma zanimljivu izjavu.

Naime, on je uputio otrovne strelice ka upravi kluba.

 


Njemu smeta to što mu se javno daje podrška, a u stvarnosti Partizan pregovara sa brojnim drugim trenerima.

„Postoje neke stvari koje moraju prvo da se reše u klubu. Ja ne vodim politiku kluba, niti je to deo mog posla, ali jednostavno moramo da znamo da ja već sada imam imena koji su igrači koji bi trebali da još pojačaju konkurenciju. Međutim, postoje neke stvari koje moraju prvo u klubu da se reše da bi mogli igrači da dođu“, rekao je Duljaj za „B92.net“ i potom dodao na šta konkretno misli:

„Mi već u ovom trenutku dok pričamo, postoji pet kandidata za trenera Partizana. I onoga dana kada sam došao i tada su bili kandidati. To nije nikakva tajna, to je sve legitimno i uvek se čeka da se nešto dogodi da neko dođe u Partizan. To je legitimno pravo da Partizan zaštiti sebe u slučaju loših rezultata da mora da dođe do nekih promena. Partizan je isuviše veliki klub da bih se ja igrao sa Partizanom ili bilo ko da se igra. Niti sam u situaciji da ucenjujem Partizan. Moramo da igramo otvorenih karata, šta je to što je najbolje za Partizan? Neki put mi neko vređa inteligenciju, priča da imam njegovu podršku, a istovremeno pregovara sa drugim trenerima. Ja nisam u toj meri sujetan čovek, samo ne volim tu vrstu manipulacija ili neiskrenosti. Tako da Partizan je iznad svih, Partizan je stvorio mene, Partizan je napravio mene i šta god da ja uradim, ja nikada neću moći da vratim Partizanu ono što je meni Partizan dao. Tako da iz poštovanja prema Partizanu, moramo da budemo iskreni, da budemo otvoreni, da vidimo šta je to što je najbolje za fudbalski klub Partizan.“

Duljaj je na specifičan način proslavio gol u večitom derbiju.

 


„Kažu da trener Partizana koji nije pobedio Crvenu zvezdu da se to retko, retko pamti ako nemaš pobedu. Ja sam prvo presrećan zbog mnogih stvari. Ja sam presrećen zbog radosti mojih igrača, jer sam vidio koliko to njima znači, presrećan zbog navijača, radost njihova… I pre nego što smo počeli prvenstvo mi smo kao onaj čuveni Gvozdeni puk, vi ne postojite, tako smo mi na neki način kao tim – ne postojite i pitanje je na kojem ćete mestu na tabeli završiti. Napravljeno je mnogo štošta, čak iznad očekivanja, Partizan ima kvalitetne igrače, a odgovor na to ko koliko vredi će već u januaru dati fudbalska pijaca“, rekao je on.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama.

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sportextra.net (@_sportextra)

Be the first to comment on "NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Duljaj opleo po upravi Partizana, OVO mu je baš zasmetalo!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*