I U DALEKOJ RUSIJI PRATI CRNO-BELE: Nikolić o Stanojeviću, Partizanu i očekivanjima za finale Kupa!

marko-nikolic-partizan-fk

Marko Nikolić je nedavno osvojio Kup Rusije sa Lokomotivom iz Moskve, što mu je bio peti trofej u bogatoj trenerskoj karijeri.

Ljubimac navijača Partizana gostovao je na televiziji Nova S, a neizbežno je bilo pitanje o predstojećem finalu Kupa Srbije.

Nikolić ima samo reči hvale za trenera Aleksandra Stanojevića i veruje da crno-beli mogu da zaustave Zvezdu i ne dozvole joj da stigne do duple krune, prve posle mnogo godina.

„Naravno da pratim srpski fudbal i naravno da ne mogu da budem objektivan. Navijam za Partizan, želim im od sveg srca da osvoje taj trofej. Uveren sam da će tako biti, iako je Zvezda jako dobra ove godine sa Dekijem Stankovićem. Napravila je jako dobar posao, imaju dobru ekipu i dobru atmosferu. Partizan isto igra jako dobro, jako stabilno i Sale Stanojević, sa kojim sam na vezi stalno, je uradio neverovatan posao i stabilizovao Partizan. Dve daleko najbolje ekipe u Srbiji ove godine. Slažem se sa onim floskulama da u derbiju nema favorita, s tim što, ipak, mislim da je malo veći pritisak na Zvezdi ovog puta, jer dugo, dugo nije osvojila duplu krunu, a vidim da je ta ambicija jasno izražena. S druge strane znam Partizan kakav je klub, znam Saša kakav je trener. Ja navijam za Partizan, finale neka bude dobro, ali Partizan mora da pobedi“.

Be the first to comment on "I U DALEKOJ RUSIJI PRATI CRNO-BELE: Nikolić o Stanojeviću, Partizanu i očekivanjima za finale Kupa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*