DELIJE GA PAMTE PO LOŠEM, A SAD IH JE RASPLAKAO: Bivši fudbaler Zvezde se na emotivan način oprostio od Kosanovića

Žander Ribeiro Santana, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde oprostio se od Milana Kosanovića, koji je preminuo u četvrtak.

Kosanović je u vreme kada je Žander igrao za crveno-bele, bio pomoćnik Vladanu Milojeviću i Brazilac, koji sada nastupa za Internasional u nižim ligama rodne zemlje, zahvalio se nekadašnjem treneru.

„Milane Kosanoviću, hteo bih da ti se zahvalim što sam mogao da radim sa tobom i nosim dres velikog kluba kakav je Crvena zvezda. Moje saučešće porodici, počivaj u miru“, napisao je Žander.

On je podelio i video snimak sa izvođenja penal-serije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona kada je Zvezda savladala Kopenhagen.

Te 2019. godine Zvezda se preko Kopenhagena i Jang Bojsa plasirala u Ligu šampiona, a imala je veliku priliku i za proleće u Ligi Evrope.

U grupi sa Bajern Minhenom, Totenhemom i Olimpijakosom, crveno-beli su mogli do trećeg mesta i nokaut faze, ali je Žander neobjašnjivo skrivio penal u završnici utakmice s Olimpijakosom.

Atinski klub je to pretvorio u pogodak za prolaz iz grupe, dok je Žander okarakterisan kao promašaj i poneo je među navijačima epitet jednog od najomraženijih igrača u tom trenutku.

Milojević i njegov stručni štab su napustili klub krajem 2019. godine, a Žander početkom 2020. kada je u Zvezdi već bio Dejan Stanković.

Be the first to comment on "DELIJE GA PAMTE PO LOŠEM, A SAD IH JE RASPLAKAO: Bivši fudbaler Zvezde se na emotivan način oprostio od Kosanovića"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*