BIVŠI NOVAKOV TRENER: Nadal je broj jedan

AP/PHOTO

Ponovo nož u leđa Novaku Đokoviću od bivšeg trenera Borisa Bekera.

Beker ističe da je Španca video kao glavnog pretendenta na titulu još pre početka turnira.

– Za mene je broj jedan očigledno Rafael Nadal. Ali, to je bilo jasno i pre turnira, uvek je bio favorit. Osvojio je 12 puta, odigrao 100 mečeva na Rolan Garosu i pobedio 98 puta. Nezamisliva statistika. Pokazao je na turniru da je u blistavoj formi, a četvrtfinale protiv Janika Sinera je to potvrdilo – rekao je Beker za „Eurosport“.

 Za mene je četvrti na listi Dijego Švarcman. Prelepo je igrao, posebno protiv Dominika Tima. To je bio njegov najbolji meč za njega na turniru do sada. Pokazao je snagu u meču koji je trajao više od pet sati. Sada je na redu Rafael Nadal, kojeg očigledno vidim kao favorita u ovom duelu – istakao je Beker, koji je potom progovorio i Novaku.

– Fascinantno je kako se takmičio ove godine. Pobedio je u svim mečevima, osim zbog diskvalifikacije u Njujorku. Pitanje je, koliko se dobro oporavlja od iscrpljujućeg četvrtfinala protiv Karenja Buste? Bole ga rame, leđa, lakat. Mislim da mu je i psiha napukla. Ipak, verujem da svoje iskustvo može da iskoristi u Gren slem polufinalu.

1 Comment on "BIVŠI NOVAKOV TRENER: Nadal je broj jedan"

  1. becer is a luserall his monny lost on texas pocer.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*