PROMENA: Bivši trener Partizana novi selektor Srbije!

grobari-partizan-skenderbeg-skenderbeu-pfc-navijaci-huligani-europa-league-Partizanovi stranci
FOTO: Sport Extra

Loši rezultati mlade reprezentacije Srbije doneli su otkaz dosadašnjem selektoru Zvonku Živkoviću.

On klupu „Orlića“ napušta posle samo četiri meča u kvalifikacijama za EP, u kojima je naša reprezentacija osvojila svega četiri boda.

Kao privremeno rešenje, umesto Živkovića, imenovan je bivši pomoćni trener Partizana Aleksandar Rogić.


„FS Srbije se zahvaljuje na saradnji Zvonku Živkoviću i želi mu sve najbolje u daljoj karijeri. Za vršioca dužnosti selektora mlade reprezentacije (U21) imenovan je Aleksandar Rogić sa svojim stručnim štabom“, navodi se na sajtu FSS.

Živković se zahvalio FSS na ukazanom poverenju.

„Želeo sam da postignem mnogo više nego što smo uradili u ova četiri kola. Nažalost to se nije dogodilo. Novom stručnom štabu, selektoru, igračima i FS Srbije želim sve najbolje u nastavku kvalifikacija i daljem radu. Takođe bih selektoru A tima Draganu Stojkoviću poželeo da sa seniorskom reprezentacijom ostvari plasman na Svetsko prvenstvo u Кataru 2022. godine“, istakao je Živković.

Mlada reprezentacija Srbije kvalifikacije za EP nastavlja u novembru utakmicama protiv Farskih Ostrva u Novom Sadu i Ukrajine u gostima.

Posle samo četiri kola nalazi se na petom mestu od šest ekipa u grupi, sa samo četiri boda i malim šansama da se plasira na EP.

 


Be the first to comment on "PROMENA: Bivši trener Partizana novi selektor Srbije!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*