OBRADOVIĆ: Emotivac ili profesionalac

Saša Obradović, trener Crvene zvezde, otkrio je da mu je predsednik Albe iz Berlina zamerio na koji način je vodio utakmicu protiv crveno-belih.

Obradović je u sezoni 2014/2015 gostovao sa Albom u Beogradu i taj trenutak bio je veoma emotivan, kako za njega, tako i za navijače.

Posle trideset godina, Obradović se vratio na Mali Kalemegdan i nada se će te iste suze radosnice biti i na kraju naredne sezone, odnosno da će osvojiti trofeje sa Zvezdom.

Ne znam posle koliko godina sam se vratio. Očekivao sam da će nešto da bude, ali nisam očekivao da će biti ovoliko emotivno s moje strane, pa i sa strane navijača – hvala im na tome. Nadam se da nećemo da plačemo na kraju, već da će to biti suze radosnice, kao što su tada bile, na kraju ove sezone“, rekao je Saša Obradović u Jutru televizije Prva.

Trener Zvezda ističe da mu je predsednik Albe zamerio vođenje utakmice.

„Imao sam ozbiljnu primedbu. Generalno sam aktivan pored terena, a posle poraza mi je došao predsednik i rekao: ‘O čemu se radi? Ne možeš tako da se ponašaš. Ti si profesionalac’. Nisam imao ideju da tako bude, ali možda taj govor tela nije bio dovoljan, možda bi bio dovoljan da se pobedi utakmica, a možda i ne bi… Nekako bi i ta pobeda i poraz, ne znam kako bi mi pao. Poraz mi nije teško pao jer sam deo svega ovoga i bez obzira na profesionalnost ne treba da se zaborave koreni odakle si ponikao i nije mi bilo toliko teško, a obično mi porazi teško padaju“.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "OBRADOVIĆ: Emotivac ili profesionalac"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*