NOVAK: Dražen je ikona sporta

Bilo je emotivnih scena na Adria turu u Zadru. Majka legendarnog košarkaša Dražena Petrovića, srela se prvi put sa Novakom Đokovićem. Ona je doputovala iz Šibenika da bi se srela sa najboljim teniserom sveta.

Novak je na poklon dobio Draženov dres sa brojem tri iz vremena kada je igrao za Netse, a on je uzvratio teniskim reketom.Najbolji teniser sveta Novak Đoković, kao što se i najavljivalo, upoznao je danas u Zadru Biserku Petrović, majku tragično nastradalog košarkaša Dražena Petrovića.

Novak je na poklon dobio Draženov dres sa brojem tri iz vremena kada je igrao za Netse, a on je uzvratio teniskim reketom.

  • Jako emotivan trenutak, dirnut sam što ste došli, hvala što ste mi iskazali poštovanje i čast. Ovo ću držati na posebnom mestu u svom domu, nadam se da će i reket poslužiti. Dražen je ikona sporta u regionu, čovek koji je obeležio ne samo košarku, nego i sport uopšte. Svi su mu se divili, cela Amerika, svi koji prate košarku i sport – rekao je Đoković.

On je dodao da je imao priliku da pogleda nekoliko intervjua Draženove majke, kao i brata Aleksandra.

  • Najveći utisak na mene je ostavio dokumentarac „Jednom braća“, tu sam još bolje mogao upoznati čitavu priču i kako se sve to događalo. Čast mi je stajati tu pokraj vas. Nisam nikad mogao biti s Draženom, ali osećam njegovu prisutnost s vama ovde. Hvala vam puno što ste došli – zahvalio je Đoković gospođi Petrović, koja je izrazila želju da ga upozna i koja je više puta izjavila da je Novak, kao veliki šampion, podseća na Dražena.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "NOVAK: Dražen je ikona sporta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*