OBRADOVIĆ U PARTIZANU? Evo šta o tome kaže Mijailović!

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović prokomentarisao je odgovore Željka Obradovića na pitanje da li se vraća u crno-beli tabor.

Mijailović je za portal Republika istakao da kod Obradovića novac niše nije glavni pokretač u donošenju odluka:


– Mislim da nema potrebe bilo kome pojašnjavati ko je i šta je Željko Obradović i šta on znači za Partizan i za košarku uopšte. Od Željka boljeg trenera nema. Mogli smo u pojedinim medijima da pročitamo, moram da se tako izrazim, zlurade komentare, kako će veliki novac da privoli najtrofejnijeg trenera Evrope da se vrati u Partizan, a svako ko iole prati sport zna da je ono što vezuje Željka Obradovića i Partizan daleko veće od bilo kakvog novca na ovom svetu. Čuli ste i njegovu izjavu, svestan je i on, a svestan sam i ja da će sada pričati razne priče. Ne bih na tu konstataciju imao ništa da dodam – izjavio je ekskluzivno Mijailović.

Da podsetimo, Obradović je trenutno bez angažmana, na odmoru od godinu dana. Najtrofejniji trener Evrope je na pitanje o eventualnom povratku u Partizan samo rekao kako se još ne izjašnjava, da slede konsultacije sa njemu važnim osobama i da će svoju odluku objaviti krajem juna, početkom jula.


Be the first to comment on "OBRADOVIĆ U PARTIZANU? Evo šta o tome kaže Mijailović!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*